Ομελέτα

Κάποιοι την προτιμούν σκέτη. Άλλοι, γεμάτη με διάφορα υλικά. 

Είτε λιτή ως πρωινό, είτε πλούσια ως κυρίως γεύμα, θα λατρέψετε την ομελέτα στη φριτέζα αέρος!

Ομελέτα

Μερίδες

2

Χρόνος Μαγειρέματος

16

λεπτά

Υλικά

  • 4 αυγά

  • Πραγματικά, τα πάντα. Τυριά, αλλαντικά, λαχανικά και πολλά άλλα, ταιριάζουν εξαιρετικά στην ομελέτα. Φροντίστε μόνο τα αυγά να είναι το κυρίαρχο υλικό.

Οδηγίες

  • Προθερμαίνουμε τη φριτέζα στους 190 °C, όσο χτυπάμε τα αυγά. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά στο μίγμα.

  • Ρίχνουμε το μίγμα σε ένα ταψάκι το οποίο έχουμε βουτυρώσει και ψήνουμε για 10 λεπτά στους 190 °C.

  • Αναποδογυρίζουμε την ομελέτα και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 5-6 λεπτά.

Tips

  • Προτείνω να προσθέσετε λίγο γάλα στο μίγμα, καθώς βοηθάει να γίνει πιο αφράτη η ομελέτα.

Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *