Η πιπεριά Φλωρίνης είναι ένα νόστιμο και γλυκό λαχανικό που είναι υπέροχο σε μια σειρά από πιάτα. Αποτελεί εξαιρετική προσθήκη σε κάθε γεύμα, είτε ωμή σε σαλάτες, είτε ψητή ως συνοδευτικό.
Η φριτέζα αέρος είναι η ιδανική συσκευή για να ψήσουμε την πιπεριά, διότι εκτός από εύκολο και γρήγορο τρόπο ψησίματος, γευστικά προσεγγίζει το ψήσιμο στα κάρβουνα!
3
λεπτά10
λεπτάΠιπεριές Φλωρίνης
Λάδι
Προθερμαίνουμε τη φριτέζα στους 200 °C, όσο ετοιμάζουμε τις πιπεριές.
Καθαρίζουμε και τεμαχίζουμε τις πιπεριές.
Σκουπίζουμε καλά τα κομμάτια με χαρτί κουζίνας ή μια πετσέτα και τα αλείφουμε και από τις δυο πλευρές με λίγο λάδι.
Ψήνουμε τις πιπεριές στους 200 °C για 10 λεπτά. Περίπου στα μισά, αναποδογυρίζουμε τα κομμάτια και συνεχίζουμε το ψήσιμο.