Λατρεύω τη χοιρινή μπριζόλα! Ποιος θα μπορούσε άλλωστε να αντισταθεί σε μια τρυφερή, ζουμερή και λαχταριστή χοιρινή μπριζόλα; Με τη φριτέζα αέρος μάλιστα, δε θα χρειαστεί να μπείτε στο δίλημμα τηγάνι ή φούρνος, καθώς θα έχετε τα πλεονεκτήματα και από τους δυο τρόπους μαγειρέματος. Και όλα αυτά με μια μόνο συσκευή!
Δοκιμάστε χοιρινή μπριζόλα στο air fryer και θα τη λατρέψετε τόσο για τη γεύση, όσο και για την ευκολία. Απολαύστε τη μαζί με υπέροχες τηγανιτές πατάτες.
2
20
λεπτά2 μπριζόλες μεσαίου μεγέθους
Μπαχαρικά (π.χ αλάτι, ρίγανη, θυμάρι, πάπρικα)
Λάδι
Προθερμαίνουμε τη φριτέζα στους 180 °C, όσο ετοιμάζουμε τις μπριζόλες.
Αλείφουμε με λίγο λάδι τις μπριζόλες και από τις δυο πλευρές και προσθέτουμε τα μπαχαρικά.
Ψήνουμε τις μπριζόλες για 20-25 λεπτά. Περίπου στο μισό χρόνο, αναποδογυρίζουμε τις μπριζόλες και συνεχίζουμε το ψήσιμο.
Προσαρμόστε τη διάρκεια ψησίματος ανάλογα με την ένταση του air fryer σας, καθώς και πόσο ξεροψημένη θέλετε τη μπριζόλα σας.
Στη δική μου φριτέζα, χρειάστηκαν 22 λεπτά στους 180 °C, για δυο ζουμερές και λαχταριστές μπριζόλες.